Podzemne vode

Vodeni tok. To je voda koja zapravo putuje u stijenama, a čiji tok je moguće pronači različitim alatima.

   Jedini mjerimo       sve vrste zračenja

Podzemni vodeni tokovi

Podzemni vodeni tokovi teku u različitim dubinama i širinama, pod različitim kutevima. Najjači i najštetniji je okomiti signal, dok su svi ostali popratni signali manje štetni. Intenzitet je ovisan od veličine toka, strukture materijala kroz kojeg prolazi, brzine toka, njegovog nagiba i od vrste odn. štetnosti rudača i minerala kroz koje prolazi. Zračenje je produkt trenja molekula vode i minerala koji se nalaze u zemljinoj kori. Zračenje prolazi okomito od podzemnog toka prema površini, dok zrake ocrtavaju širinu vodenog toka. Ovo štetno zračenje zovemo epicentrično zračenje.

U nazivu ovog zračenja namjerno  je naglašeno da se radi o toku podzemnih voda, a ne samo o podzemnoj vodi, jer se ovaj oblik zračenja vezuje za dinamiku protoka podzemne vode, što znači da stajaća voda nije izvor ovog zračenja. Osim dinamike toka podzemnih voda, od presudnog je značaja za nastanak ovih zračenja je mineralni sastav kroz koji voda prolazi, kao i sastav i količina i brzina turbulencije vode.

ciklus2
Banner_geobiologija_tower_4

Voda je životna sredina za mnogobrojne organizme, ali i unutrašnja sredina svih organizama, gdje se odvijaju metabolički procesi. Voda neprestano kruži u prirodi, a pokretačka snaga tog ciklusa je sunčeva energija.
Voda prekriva 72% površine Zemlje, a kontinenti samo 28%. Većinu te vode, 97% čine mora i oceani, a samo 3% je slatke vode na Zemlji. No više od 2/3 te vode je zaleđeno u obliku ledenjaka i ledenih kapa, više od 1/2 preostale slatke vode je podzemno i manje od 1/10 prisutno je u atmosferi. Na kraju što je ostalo od 1% vode na Zemlji čine jezera i rijeke. Slatke vode su evolucijski mlađe od slanih.

Geopatogena zračenja podzemnih voda vezana su uz dinamiku protoka podzemnih voda, gdje za indukciju zra- čenja presudan čimbenik čini upravo geobiološki sastav tla, odnosno njegova vlažnost, gustoća te mineralni sastav. Na intenzitet također bitno utječu turbulencije samog toka

dok možebitna presijecanja dvaju podzemnih tokova drasti čno pogoršavaju cijelo stanje. Zračenje se prostire vertikalno iznad samog toka te također s lijeve i desne strane, i pod kutem od 45 stupnjeva izbija na Zemljinu površinu.

Mjesta gdje se sjeku zračenja ili vodeni tokovi zovu se geopatogeni stres.

index_clip_image002

Geopathic Stres (geostress ) Je oblik traume uzrokovane poremećajem energije unutar zemljinog plašta. Zemlja je okružena energetskom mrežom koja sadrži i prenosi vitalnz snagu. Ova mreža je neophodna za život, te je dio pozadinskog zračenja koje podržava život. Međutim, to može postati energetska rešetka traumatizirane energije koja  sadrži  zračienje koje postaje štetno za život. Geopathic stres je bio upleten u niz neželjenih učinaka na ljudsko zdravlje, od jednostavnih uvjeta kao što su nesanica ili zbunjenost, vrlo opasne za osobe kao što je rak, smanjena plodnost, i auto-imunološke disfunkcije ..

Od mnogih mogućih scenarija, potencijalno najopasniji su podzemne vode  poznaet kao "crni potoci". Ovo obično uključuje podzemne vodene tokove koji su postali štetni zbog ljudske aktivnosti kao što su ceste, fondacije, iskopi, miniranja, eksplozija, rat, i drugi.

CRNI POTOCI

Crni potoci mogu se definirati kao podzemne vodene žile ili tokovi koji ispuštaju štetno zračenje koje može biti štetno za život iznad njih. Oni mogu biti koncipirana kao zemljini meridijani (kineski: Mai).

Štetno zračenje raste u okomitom smjeru iz ponornica do iznad zemljine površine. Crni potoci su  bilo gdje različitih širina i dubina. Dvije linije i rub i smatra se kao najjači, i potencijalno najopasnija mjesta. Potoci sigurno imaju koji se nalaze paralelno na glavni tok.

Crni potoci su poznati po promijeni svojih uobičajenih mjesta, naravno, pogotovo nakon potresa i suša. Zna de da su jači u podne, usred ljeta, punog mjeseca, a i tijekom razdoblja povećane Sunčeve  aktivnosti (sunčeva pjega). Oni su kao neaktivni u kanadskoj tundri tijekom zime. Oni su također poznato je povezani s višim razinama od ionizirajućeg zračenja, te s gromovima i drugih atmosferskim pojavama.

Postoje mnogi dokumentirani medicinski dokazani efekti dužoj izloženosti geostresu, koje uglavnom nastaju kao posljedica položaja  kreveta prema negativnoj energiji. Najozloglašeniji medicinski efekt je rak. Prva dobro dokumentirana istraživanja korelacije između geopathic stresa i raka je provedeno u 20-ih i 30-ih od  njemačkog rašljara baruna von Pohl.

Von Pohl je bio zamoljen da ispita gradić Vilsbiburg 1929, zato što je tada stopa smrt od raka  bila najveća u Bavarskoj, u to vrijeme. On je otkrio 100 posto korelacija između kreveta raka žrtava i crne staze koje prolaze kroz grad. On je ponovio postupak u Grafenau 1930, grad s najmanjom učestalosti raka u pokrajini, a opet pronašao 100 posto korelacija.

Moderno iskustvo je da se rak svih vrsta može pojaviti i gdje Geopathic stres je manji, možda zato što mi sada imamo puno više prilika za izlaganja ionizirajućem zračenju (na primjer putem moderne medicine), kancerogenih zagađivača, i ostale napade na imunološki sustav.

Ostale bolesti u kojima Geopathic stres je bio upleten uključuju: multiple skleroza, motornih neuronskih bolesti, Parkinsonova bolest, te mnoge druge bolesti, endokrini poremećaji svih vrsta, Crohnova bolest, kandidijaza, Down sindroma i drugih prirođenih genetskih poremećaja, shizofrenije i mentalni poremećaj, uključujući opsesije, ovisnosti, psiho-seksualni poremećaji, samoubojstva i položaj-specifičan depresije i tjeskobe.

Poremećaji koji mogu imati Geopathic stres komponente uključuju nesanicu i noćne more, sindroma iznenadne smrti djeteta, neplodnost, myalgic encefalomijelitis (post virusni sindrom umora), migrene, astme, ekcema, artritisa i reumatskih bolesti, kronično iscrpljeni imunološki sustav i mnoge druge.

Dogovorite besplatnu detekciju zračenja na tel:

099/287 4777 ; 092/3170 466

[Uvod] [Spavanje] [Zračenja] [Zdravlje] [Radiestezija] [Detekcija] [Mjerenje] [Zaštita] [Instrumenti] [Kontakt]

Aritmija

Ateroskleroza

Bolovi u koljenima

Ciste na jajnicima

Epilepsija

Gastritis

Glaukom

Glavobolje

Grčevi u nogama

Hemeroidi

Kralježnica

Leukemija

Limfom

Moždani udar

Neplodnost

Osteoporoza

Prostatitis

Proširene vene

Rak bubrega

Rak debelog crijeva

Rak dojke

Rak grla

Rak gusterace

Rak jajnika

Rak jetre

Rak maternice

Rak pluća

Rak prostate

Raka stitnjace

Rak zeluca

Srcani udar

Šečerna bolest

Upala sinusa

Tahikardija

Tumor na mozgu

Vrtoglavica

Sizofrenija